DEN HÄR HELGEN; MEN DEN ÄR INTE SLUT ÄNNU..

Jag har typ en blogg "torkan", om det nu finns sånt? Me förlåt för dålig uppdatering!
Jag orkar verkligen inte skriva något nu för nu ska jag börja fixa mig! Men här kommer lite bilder ifrån fredags och lördag. :)
 
Fredag





Lördag





Mer bilder ifrån lördag kommer upp så fort jag fått alla!
Puss och kram Max Pisano


videoinlägg

Ja, här har ni. Två helt sjukt trötta människor som försöker vara seriösa. Om vi lyckas är en annan femma.

RESAN INSTÄLLD!

Jag säger bara så här, Sverige suger!
Nu ska jag förklara varför jag tycker det!

Dagen började underbart, jag vaknade upp utan tanken av att det var skola, jag vaknade upp och visste att det var den dagen jag skulle till mitt land, mitt älskade kärleks land! Mina damer och herrar, jag säger bara så här Italien.
Jag gick upp och tog en dusch, måste ju vara fräsch och se bra ut ifall att det är en överdrivet vacker kvinna på flygplatsen eller för den delen, när vi skulle landa i Italien, som sen skulle visa sig att vi inte ens skulle ditt..
Vi satt oss i bilen och spela lite cover music med lite jazz också, för det är sånt vi gillar i min familj!
Never gonna give you up - Barry White. Var den klara favoriten i bilen som det brukar vara, för att den är helt underbart bra!

Sen var vi iallafall framme och pappa släppte av mig och min tvilling utanför Skavstas huvudentre och sa till oss att vi skulle ta in väskorna. När vi kom in i huvudbyggnaden så var det ovanligt mycket folk för att vara på lilla Skavsta. På något sätt så tänkte jag att det måste ha någonting med dimman att göra, att plan blev försenande pågrund av vädret, det var inget konstigt med det.
Vi väntade i cirka tio minuter bredvid ett par som stank svett som jag sen fick höra var ifrån Skottland. De var typiska skottlänningar och de stank svett och sprit, speciellt mannen.
Jag började att små skratta lite när han drog något dåligt skämt. vad skulle jag gjort om jag inte hade någonting annat att göra?
Det första min pappa la märke till när han kom in var att det var fullpackat med folk, vi är ganska lika på tankesättet!
Han sa att det nog var ganska mycket förseningar pågrund av dimman, men vem vill tro att ens eget plan ska bli det? Inte jag iallafall.

Det går timma efter timma och vi får ingen information så vi börjar ju bli lite irriterade och börjar kolla runt lite oroligt på medpassagerarna. Det vi inte hade lagt märke till under tiden som vi nu la märke till var att det nu hade blivit dubbelt mycket folk. Då hör vi det,
- Alla flyg är minst en timma försenande.
Då ville jag verkligen sparka sönder något, jag tittade runt för att leta efter mitt offer. Jag såg en papperskorg och tänkte tanken på att göra det, men då skrattade jag bara för mig själv och tänkte, skulle jag göra det? Haha nej.

Vi väntade i två timmar och vi fick fortfarande ingen information och nu började vi alla bli mer sura. Jag kände för att ställa mig upp och skrika ut att alla på flygplatsen var dumma i huvudet för att jag började bli lite trött och fick ont i huvudet och verkligen ont i rumpan för att vi satt oss ner på ett jävla bagageband, som var skit smutsigt.
Ska det verkligen vara så att om man är på en flygplats, att man inte ska få platser? Att människor, gamla som unga inte kan få plats utan måste sätta sig på golvet? på det smutsiga och blöta golvet, efter att alla gått i snön och sen gått och släppat sina skor på golvet. Är det för mycket att begära om man vill ha mer stolar på en flygplats som denna?

Efter fem timmars väntan så hade jag verkligen tröttnat, jag gick runt och runt och pratade med alla möjliga i telefonen för att fördriva tiden. När jag hade gått cirka 10 varv runt flygplatsen så kom jag tillbaka till pappa och Simon. Då hade de precis försökt att ringa mig för att PLANET VAR INSTÄLLT.
Det var ju något som jag längtat efter en sådan lång tid, men vad kunde man göra? Ingenting.
Jag blev bara lite sur att vi inte fick veta någonting innan vi hade väntat i fem timmar.

Men jag tror på ödet, så på något sätt så var det här meningen.
Pappa, jag och Simon bestämde oss för att åka och äta på en Italiensk resturang, det var det närmaste sättet jag kunde komma Italien på den kvällen.

Men nu sitter jag iallafall här och skriver en sen fredags kväll som egentligen skulle slutat i Cortina.
Godnatt. Puss och kram Max Pisano

YO



Miss and mr.

Inställt

Max flyg blevb inställt pågrund av dimma. Stackarna :(
MEEEEN. Lite folk kommer hem till mig, inklusive Max. Lite tur i oturen. Vi ska göra ett videoinlägg tänkte vi. haha. Luciano kommer hit också. Fasiken vad trevlig kväll detta kommer bli.
Bilder får ni självklart också, och kanske även någon update under kvällen.
Så vi hörs väl kanske latere. Kisses/ Kim

ITALIEN!

Om en liten stund så åker jag till Italien, jag har det lite stressigt nu med att hinna packa klart det sista, duscha och allt annat man måste göra innan en resa!
Som sagt, jag åker med pappa och Simon och vi åker till Cortina som ligger två timmar ifrån Venedig.
Jag åker idag och kommer hem på måndag kväll/natt jag vet inte ännu faktiskt!
Vi ska ta det lugnt och åka skidor och bara njuta av solen!
Imorgon ska det bara vara två minus grader, hur skönt som helst!

Men nu ska jag fixa resten och börja fräscha upp mig lite!
Skriver så fort jag kommer hem och hoppas att ni läser på tisdag, för att då kommer jag skriva om allt som har hänt under resan! Kissies
 
 
 Haha that's me, när jag är normal!
Jag älskar min familj mest i världen.


NEW YORK!

Nästa sommar åker jag och Kim till New York, ska vi iallafall planera! Någon som ska med? Hihi
 


DEN HÄR DAGEN!

Den här dagen vill jag inte ens prata om för att imorgon åker jag till ITALIEN!!!
Jag ska till Cortina och åka skidor i värmen, det är nog inte mer än 2 minus där och då är det varmt gemfört med Svea land!
Skriver mer senare, för nu ska jag till gymmet! Men här kommer lite aptit retare för er alla!






P.S ja skulle tagit med mig Kim eftersom att hon är ledsen och sur, men min resväska är redan full!
MVH MP

Gör mig frisk

Finns det någon superduperbra trollkarls doktor någonstans där ute?:)
Jag mår nämligen fortfarande dåligt. Har gått runt med huvudvärk hela jäkla dagen, och det har varit hemskt. Jag vill vara frisk som en nötkärna så att riktiga galna jag kan visas och så att ni så få riktigt blogg uppdatering från mig. Men jag hoppas att några har överseende.

Ni ska få lite halva outfit bilder iallafall.

Skinnväst-Gina
Halvtransparent t-shirt- JC
Cardigan-Cubus
Höga leggings med resår-Gina
Halsband-H&M

puss och natti!

EN DAG I ROMME!

Den här dagen har varit helt sinnessjukt rolig och underbar!
Jag har åkt mest med Benjamin som är min black brother och svenne Daniel!
Vi har kört på så mycket människor och drivit med alla och allt i baken, vi tycker att det var värt att få en utskällning av läraren för det, haha!
Vi åkte väll i runt 4 och en halv timma sen så åt vi i en kvart men bussresorna var som mysigast och de var också underbara!
Godis krig var en självklarhet så fort dörrarna till bussen stängde..
Här kommer det några bilder ifrån idag, tack till Daniel som la upp dom så snabbt!

Dagens över "outfit".




























Kisses

KYSS PÅ RUMPAN!

I am what I am.



NU RESER JAG!

Nu bär det av till Romme!

Utan ord

Bara för att jag inte har tid att skriva något intressant inlägg. Så får ni ett par bilder.





ROMME!

Jag har bestämt mig för att använda min pappas "skydd" som han har när han åker motorcykel istället för att den är sjukt ball!

DRÖMMER MIG BORT I KÄRLEKEN!

Hej sötisar! I dag så har jag varit i skolan och tagit det lugnt men WAOW vad den här dagen har sussat förbi, den har gått så fort så jag knappt kommer ihåg vad jag har gjort! Men skolan var iallafall lugnt och jag hade har inte gjort så mycket idag faktiskt, bara tagit det lugnt och lyssnat på vad lärarna har att säga och vad de enligt skolplanen måste lära ut, allt är inte roligt men det har jag lärt mig att leva med!
Men nu till min dagdröm! Idag så drömde jag om att jag skulle se världens sötaste Kenza (fråga mig inte varför men det är min drömkvinna! ) och så går jag med Bajram på stan, och vem tror ni inte att jag ser!?
KLART SOM FAN ATT DET VAR KENZA jag såg, när jag såg henne så stoppade mitt hjärta och jag liksom vände mig om till Bajram och bara viska i hans öra så snabbt attt jag inte hörde vad jag själv sa egentligen..
Visst hon är en vanlig tjej, men har ni sett hur hon ser ut! Plus att hon är en kändis, så det så!
Så min dag har varit ganska bra :)
Och imorgon så bär det av mot ROMME! Är det någon av er som ska dit imorgon så hör gärna av er!

TRE GRABBAR!

En jätte skön bild på mig Bajram och Simon, jag tycker att den är så cool för att vi tre är vi tre på ett speciellt sätt, och det kommer vi nog alltid att vara!
Bilden är tagen i skolan i fredags!
MVH MP

First day

Första dagen i skolan idag på riktigt jävla länge. Vilket betyder att jag ligger efter så in i bängen. Dagen kommer spenderas åt plugg. Kul. Bara 3 dagar kvar till lov, skönt va?
Måste sätta igång med mina studier. Prov imorgon i hälsa och kost, ska ha ett seminarium om en roman och även hålla ett tal på engelska. Så jag har fullt upp.
Hej sålänge.


P.s Fick precis ett sms av en glad Max som nyss såg Kenza, haha. D.s

SVAREN AV MISS AND MR!

Dejtar du någon just nu? eller tycker om någon?
  • Kim svarar: Nej jag kan inte påstå att jag dejtar någon just nu.
  • Max svarar: Just nu dejtar jag ingen, men det finns väll ett fåtal jag skulle vilja dejta om jag ska vara ärlig.


Har du någonsin varit kär Max?

Nej jag har faktiskt aldrig varit kär! Jag har säkert haft små crushes på några, men inga stora som jag kommer ihåg. Och just nu kan jag inte se min som en stabil pojkvän, men det skulle säkert ändras om jag blev kär. Men som jag har sagt förut, man kan bli kär när som helst.


Vad har hänt med dina gamla vänner, de från haninge (söderbymalms skolan)?

Max svarar: Mina gamla vänner ifrån Söderbymalmsskolan har jag kvar några av. De andra anser jag är förortsbarn som inte vet vad världen gäller, och de lever bara i förorten och kommer aldrig ut därifrån och tror att de är skyddade där. Jag har aldrig varit så värst bra kompisar med dom men absolut så har jag kvar några, Sam har jag kvar och han är en av mina närmaste vänner, han är som en bror till mig. Sen finns det några till som jag ofta tänker på och som jag skulle vilja umgås mer med, men sen finns det dom som jag kan be dra åt helvete när jag ser dom för det sättet de behandlade mig på, och på det sättet som de ser på världen.


Är ni oskulder?
Hur många besökare har den här bloggen?
  • Kim svarar: Passar på den frågan. Besökare vet jag faktiskt inte, vet du Max?
  • Max svarar: När jag skrev att jag skulle svara på allt så menade inte jag de mest personliga frågorna så den första hoppar jag över, på den andra så skulle jag nog säga att medianen på denna blogg är 375 stycken läsare per dag, och cirka 180 unika läsare.
Hur länge har ni känt varandra?

  • Kim svarar: Oj, svårt men cirka 3 år. :)
  • Max svarar: Ja den här frågan var lite svår, men cirka tre år och livet ut ska det bli!

 

Max vad hände mellan dig och stefanie?

Det hände ingenting så det struntar vi i, det är mellan henne och mig.


Vad ska ni hitta på i sommar? :)

  • Kim svarar: Åh vad jag längtar. I sommar ska jag njuta hehe. Ska försöka komma iväg på en resa med kompisar också. Helst av allt vill jag till mitt favorit land Thailand. Men det lär nog bli att jag kanske åker till Grekland någon vecka eller så:) Annars så blir det en massa sol och bad.
  • Max svarar: Jag längtar jätte mycket till i sommar för att i sommar ska jag hem till mina rötter i Italien, där har vi ett hus på den Italienska Rivieran. Där ska den spenderas under två veckor med pappas sida av familjen. Och sen ska jag till Skåne med min mammas sida av familjen. Jag är ute efter en språkresa också, men det får vi se hur det blir med den. Sen ska jag försöka jobba så mycket som möjligt också för att ha en extra slant i fickan. Och förstås äta jätte mycket glass!


Svara ärligt, jag vill veta exakta mott på din och dins snoppstorlek. Ni är tvillingar, ni ser identiska ut. men hur är det med gurkan?

Haha att man ens kan få sådana frågor, det är ju löjligt?


Har du och din bror delat på en och samma tjej någon gån? trekant? om inte skulle du vilja prova?

Haha den här frågan var toppen! Nej jag och min bror har aldrig delat på en tjej men jag skulle nog inte ha något emot att ha haft sex med samma kvinna, det skulle bara ha blivit roligt.


Till Max: är det sant att du är Bi? & att en kille körde doggy juck mot dig och att du reste flagg?

Ännu en helt onödig fråga som bara bevisar på att den som skrev det inte har mognat till. Nej inget av det du frågade är sant.


Till Kim: hur har du legat med?
Kim svarar:
Pass:) Inte många, kanske inga alls!


kimpa, när kommer du till skolaaaan?
Kim svarar:
Imorgon, om tågen går:D


Till båda:
hur träffades ni/lärde känna varandra?

  • Kim svarar: Ett långt inlägg om det kommer. Men det började med att våra storasyskon var tillsammans :)
  • Max svarar: Kim har lovat mig och bloggen om att svara på det här med ett långt inlägg!


Till kim:
vad tycker du om jensen norra allmänt? är det "svårt" att hitta kompisar utanför den klassen man går i, och ja, vad tcker du allmänt?
Kim svarar:
Jensen är en bra skola, roliga lärare och så. Dock umgås inte jag med någon som går i andra klasser. Men det gör ju att man blir väldigt tighta inom klassen vilket är kul. Det hade ju också varit skitkul om man umgicks med andra också. Men i min klass är det nästan ingen som gör det. Och som sagt, skolan är bra. Det är superskönt med tiderna. Salarna är väl lite små, men det gör inte så mycket.


Till max:
vad tyckte du om nacka gymnasium? berätta allt om vad du tyckte om den, allt mellan himmel och jord!

När jag var på öppet hus på Nacka Gymnasium så tyckte jag att skolan låg perfekt och att den verkade lugn. Jag märkte redan från när jag gick in att det var trevliga elever och lärare som ville hjälpa mig och promota skolan på det bästa sättet och det respekterar jag! Dock så tänkte jag först att jag ville umgås med mina vänner som också skulle börja där så det tog likson över lite, om dom ville ville jag. Men nu har jag valt Jensen Södra och den verkar vara en bra och ganska mogen skola.


Till kim:
hur är det att äta på jensen norra? vilka åt man med dom första dagarna?
Kim svarar:
Vi får 35 kr om dagen för att äta. Vilket är jävligt lite. Men skolan har avtal med resturanger runt omkring så vi behöver oftast inte lägga till så mycket pengar, och ibland inge.


Är du eller Kim modell? I så fall hur blev ni det?´

  • Kim svarar: Jag är inte modell. Gick en visning för Lindex när jag var liten och för något år sedan tog en fotograf kontakt med mig och ville fota mig, så det blev av. Dock är jag inte med i någon agentur eller så. Snart kanske? who knows :) Min största dröm har alltid varit att bli modell.
  • Max svarar: Jag är absolut inte modell, nu vet jag inte varför jag svarade absolut men jag har aldrig kunnat tänka mig som en modell, fast på senaste så har jag verkligen tänkt på det och tyckt att det skulle kunna vara mitt framtids yrke, men man vet ju aldrig, jag kanske går på stan i morgon så kommer någon förbi och vill att jag ska skriva ett kontrakt med de? Man vet aldrig vad som kan hända.

Kim och Max, Du har ju bra kontakt med luciano, har du också kontakt med romina?

  • Kim svarar: Förstod inte riktigt vem frågan var till. Men jag har inte så bra kontakt med Romina. Vi skulle väl hälsa om vi såg varandra :)
  • Max svarar: Eftersom att jag levde ihop med Romina och Luciano så har jag ganska bra kontakt med de båda, men jag har nog bäst med Luciano. Jag och Romina kommer nog alltid ha en lite speciell relation till varandra.


Kim, gillar du att basta?
Kim svarar:
haha kul, ja förfan. Basta är nice.


Hur många ''Unika läsare'' har ni per dag ?

  • Kim svarar: Max, har du någon aning?
  • Max svarar: Jag är inte säker, men det bror på hur många besökare vi har varje dag också, men runt 180.


Känner någon av er en kille som heter Timmy Tessmo ? Jag har bara honom på facebook och tkr han är väldigt snygg, hur är han i verkligheten ? Snälla svara vill verkligen veta.


  • Kim svarar: Tyvärr inte!
  • Max svarar: Honom känner jag faktiskt, eller känner och känner! Men vi firade nyår för några år sen för att hans pappa känner min pappa. Timmy är en skit skön kille som är väldigt rolig och trevlig. Eftersom att han är en Italienare är han en charmör "hehe".


Varför började ni blogga? hur länge har ni varit vänner? och 5 snabba frågor till er båda :)
is glass-mjuk glass
mössa- basker
kavaj jacka- dunjacka
liten-stor
billigt men ganska fint-dyrt men jätte fint

  • Kim svarar: Jag har ju haft min andra blogg väldigt länge. Jag och Max började prata lite en dag om bloggare och kom då på att en blogg som både drevs av en tjej och en kille skulle passa asbra i bloggvärlden. Så därför började vi. Vi har kännt varandra i drygt 3 år tror jag.
is glass-mjuk glass
mössa- basker
kavaj jacka-
dunjacka
liten-stor, haha vad menar du här?
billigt men ganska fint-dyrt men jätte fint (make it work, som man säger! )

  • Max svarar: En dag så fick jag panik för att jag kände att jag ville uttrycka mig i skrift, då skrev jag till Kim att vi skulle starta en blogg och det gjorde vi! Vi tyckte att blogg världen behövde fräschas upp lite.
Is glass-mjuk glass / mössa-basker / Kavaj jacka-dunjacka / Liten-Stor, hur menar du? / Billigt men ganska fint-dyrt med jätte fint. ( håller med Kim, make it work! )


Till båda:
- hur lång är du?
- kan du videoblogga någon gång? :)

  • Kim svarar: Jag är omkring 1.70 :) haha, jo det kanske jag kan.
  • Max svarar: Jag är också omkring 1.70! Absolut kan jag det.

 

Max, berätta hur din drömflickvänn är och ser ut. Om du fick välja själv hur hon skulle se ut och hur hennes personlighet skulle vara alltså?

Den här frågan kan jag tyvärr inte svara på ifall att jag skulle såra någon, men jag har nog ingen speciell dröm kvinna. Men hon ska vara kreativ och rolig.


Max- är de något ja inte vet om dig mongo?

Den här frågan vet jag är ifrån Fanny Lindqvist och det är mitt cp, min homie och min bitch. Ni hör ju själva hur det är mellan oss! haha :)


Max, vill du gifta dig med mig?

Absolut.


Har ni haft sex med varandra? :)

  • Kim svarar: höhö, nej!
  • Max svara: Nej!


Max, är du en partyprisse eller mer en lugn hemmakille?
Hur många seriösa förhållanden har du haft? :)

På den här frågan måste jag nog säga att jag är både, ibland partyprinsen och ibland kan det vara skönt att vara hemma killen! Jag har haft 0 förhållande, så räkna ut det du.


Max, finns de nån tjej du skulle kunna tänka dig men känns svår att få?

Räknas Adriana Lima?


Max, skulle du bli tillsammans med din tvillingbrors tjej om hon blev kär i dig mitt i ett förhållande till honom? ;) (tjejen är megan fox :D)

Om han bara var ute efter att ha sex med henne så hade det nog varit okej, men om han var kär så hade jag bett henne dra åt helvete! Familjen går alltid först.


Vart bor ni om jag får fråggga ? ;)

  • Kim svarar: Jag bor i Enskede och en bit från Västerhaninge.
  • Max svarar: Jag bor i Nacka och i Haninge.


Vad gillar max för slags flickor? :) till er båda

  • Kim svarar: Antar att du menar pojkar för min del. Stil är så jävla viktigt så det finns inte. Jag är tyvärr superkräsen. Kläderna ska vara snygga. Oftast lite mer mörkhåriga killar med markerat ansikte. Kindeben, käke och sådant är det snyggaste som finns. Vackra ögon, färg spelar inte så stor roll. Chuck Bass är väl lite av en drömkille.
  • Max svarar: Jag gillar allt, bara de ser bra ut och de måste ha stil! Stilen är super duper viktig. Jag skulle aldrig kunna tänka mig en tjej som går runt med adidas sneckers eller något i den stilen. Min dröm kvinna är nog lite av en riktigt kvinna, hon ska våga ställa och styra. Sen gillar jag tjejer som har fina drag i ansiktet och de måste ha världens underbaraste personlighet annars så går de bort! Sen tror jag att ni också vill veta vad KIM tycker att jag gillar för tjejer, visst skulle det vara spännande att höra?

 


FRÅGESTUND!!

Nu är det så att jag och Kim tänker svara på alla era frågor, ni har nu tills i morgon på er och ställa frågor så ska jag och Kim svara på de alla i bloggen!!!
PUSS OCH KRAM
P.S glöm inte att skriva vem frågorna är till!
MVH MP



THE KING OF POP!

Michael Jackson är min största idol som jag någonsin haft och någonsín kommer att ha!
Det var han som gjorde musik till musik, det var han som gjorde musik till film och film till musik.


MVH MP


DEN HÄR HELGEN!

Hej!
Blogg.se har varit jätte konstig i helgen så har inte kunnat skriva så mycket men jag kan berätta lite vad jag har gjort. I fredags var jag med Bajram, Simon, Luciano och Sacki och kollade på bio, vi såg den nya med Leionardo De Caprio.
Den heter Shutter Island och den var ganska bra men lite svår att förstå!
I lördags så var jag hemma hos Bajram och kollade fotboll men det kom lite mer folk så det blev väll lite som en fest, tvillingarna Röse fyllde år så vi firade tvillingen Simon för att Stephanie inte kom upp.
Men nu kommer det upp två bilder ifrån helgen. Det kommer mer så fort jag fått alla! Puss'


I fredags, jag och Sacki!


I lördags, Josefine jag och Luciano.


LOVE

Is this happines?


MVH MP


=/

Jag-mår-så-dåligt.
Sen när orkade jag knappt gå i trappor?
Vill träffa vänner idag, men får se hur det blir med det. Jaja.
Hej sålänge /kim


OS ÄR INTE MIN GREJ!

Nu känner jag att jag måste börja berätta lite mer om mig själv så ni som läser det här kan lära känna mig.
Förut var jag verkligen en jätte fotbollsnörd och det var det ända jag ville i livet och absolut inget mer.
Mina mål och drömmar var en bit fram men jag ville verkligen det, så tänkte jag då.
Nu spelar jag i Vendelsö IK p:94 lag 4 bara för att det är kul och jag njuter av att vara med mitt lag, men jag känner bara inte samma kärlek för fotbollen som jag gjorde förut, men det är okej det också. Det är konstigt hur saker och ting kan ändras så snabbt, från att älska med svett, tårar och blod till att lalla runt och svettas en droppe per träning.
Men nu till den motsatta sidan, jag har aldrig och då menar jag verkligen aldrig gillat OS, då menar jag aldrig sporter som är inkluderade i OS.
För några veckor sen så kom jag hem till en kvinnlig kompis och skulle träffa hennes pappa för första gången, och jag hade fått för mig att han var en riktig svensk bonde.
Och det förvånade verkligen mig när det visade sig att det var så. Jag hade absolut inget emot det, men jag kände att jag helt enkelt bara inte passade in i den världen. Den världen är, Öl chips och OS på tv. Det är inte jag och det kommer det aldrig att bli.
Han började fråga ut mig om vem som var min favorit hockeyspelare och då sa jag något i liknande,
- Blir du sur om jag svarar den där foppa killen?
Han kollade på mig och blev lite till sig, rättare sagt, jag var slut där.
Jag sa då till honom att jag inte kunde någonting om hockey, då skulle han börja fråga mig om skidåkning, skridskoåkning och curling. Jag satt där och skrattade för mig själv och tänkte att där passade jag verkligen inte in.
Pappan såg det på mig och frågade om jag förstod någonting av vad han snackade om, jag sa då till honom att jag inte är en OS kille. Han kollade lite förvånat på mig och fortsätta sedan prata om det mest tråkiga som finns och jag bara satt där och tänkte på hur mycket jag hatar att prata om Svenska kalla sporter. Som sagt, det är inte i närheten av min grej.
När han hade pratat klart så insåg jag hur mycket jag ogillade OS, jag hade verkligen inget gemensamt med det där stora sport avangemanget. Därför blir det inte min grej.
MVH MP

NATTVANDRARE!

Idag när jag satt på bussen in så ser jag hur det kommer in tre vuxna människor med otroligt starkt oranga jackor, det står en text på framsidan men jag kunde inte se ( För att jag hade bara ena linsen på mig, fråga inte varför ) vad det stod, sen när de börjar röra sig lite längre bak mot mitt håll så ser jag att det står " nattvandrare" med stora vita bokstäver.
Helt plötsligt på nästa busshållplats så kliver det på tre till, förra gången var det tre kvinnor och nu var det tre män.
Det gick en minut innan jag började tänka vad de egentligen gör på kvällarna och så, vad är det egentligen deras yrke går ut på? Gör de det frivilligt? Gör de det gratis?
När jag kollar på de så är min första tanke, hur skulle de klara av att stoppa ett ungdoms bråk?
De såg inte ut att vara mycket för den "tuffa" världen på gatorna, men sen så hör jag en av de lite äldre männen säga,
- Vi går av i Nacka Forum för att där brukar det vara mycket ungdomar.
Men vad skulle de kunna göra för att stoppa fulla eller värre, påtända ungdomar?
Jag försökte verkligen att tänka positivt och komma på någon sorts lösning i mitt huvud där jag kunde se det bra i det de gör. Men gör de verkligen någon stor insats för samhället?
Jag har många kompisar som har blivit "stoppade" av nattvandrare när de var fulla och då har de bara bett dom att dra åt helvete om de sa något, och dom hade inte sagt något tillbaka. Vad gör de för bra då? Visst man kan inte ändra en tonåring bara så där ute en kväll/natt men man kan iallafall höja rösten och säga att den är vuxen och att hon jobbar med ungdomar. Det jag menar men det här är att dom måste tuffa till sig lite.
Jag tror också att de behöver lite förnyad styrka i de olika grupperna, lite fresch blood om ni förstår vad jag menar. Inget illa mot de lite äldre, men tyvärr så är det så att nästan ingen av dagens tonåringar respekterar de äldre människorna, och det är väldigt synd tycker jag!
Har man inte blivit uppfostrad rätt så kan det sluta att man är uppkäftig och ett rent drägg mot de äldre.
Men däremot om man sätter in de runt 20-25 års åldern så kommer det nog bli en liten förändring, bara för att man respekterar de yngre, de som har lite mer koll på läget i samhället.
Jag har absolut inget emot nattvandrare men de måste bli en förändring om de ska vara ute och "visa" upp sig, och gå natt efter natt. MVH MP

M'S HERE!

First name greatest, last name ever.

Oh no

Det här kan ju inte vara sant. Sov dåligt hela natten och när jag vaknade imorse så var mitt ansikte och hals alldeles rödflammigt och jätte uppsvullet. Mamma ringde vårdguiden och dom sa att vi snabbt skulle åka till akuten. Där togs prover och fick medeciner. Förmodligen fick jag en allerigisk reaktion av något. Vet dock inte vad. Men jag åt konstig sushi, så det är väl mest misstänkt.

Jag som så gärna ville ut och träffa vänner ikväll och dansa hela natten. Men nej. Ska försöka få Anso att komma hit.
Krya på mig /Kim

Lite rolig bild från när Anso hade middag


FÖR ATT VARA SNÄLL!

Hej jag heter Max och jag är lite bäst. Jag gillar inte killar och deras grejer. För kvinnor är det jag gillar. Hej jag heter Max och är så bäst!

Producent: Klara Garberg
Låtskrivare: Ella Lejonstål och Klara Garberg
Bearbetning: Clara Blohm


En liten låt som några i åttan skrev om mig, visst är dom söta?
Dom ville gärna bli kända så lägg gärna till dom på Facebook.com !

Puss och kram MP

Hate this part

Hej, Kimpa här.
Jag är..... sjuk. Fortfarande. Hemskt är det. Slutar aldrig nysa och huvudvärken vägrar försvinna.
Jag blir lite deprimerad när jag är sjuk, jag känner mig så ofräsch även fast jag duschar gång på gång. Dessutom får jag ångest för allt jag äter eftersom att jag inte rör på mig. Jag vill gymma, och samtidigt som jag skriver det så undrar jag vad för person jag har blivit. Jag som var den slöa personen för några veckor sen har helt plötsligt blivit någon som helt plötsligt nästan mår dåligt av att inte gymma.
Helgen börjar även närma sig, och jag är rädd för att jag inte kommer hinna tillfriskna. Men jag hoppas på det bästa.

Ska fortsätta vila nu. OCH jag ska skriva om hur jag och Max träffades, när jag är frisk. Orkar inte riktigt tänka just nu. Men don't worry Max, det kommer :)
Ciao

FALSKA MÄNNISKOR!

Falska människor är något som absolut inte ligger högt upp på min favorit lista.
Jag förstår inte vad människor får ut av att skriva eller säga massa onödiga saker? Är de avundsjuka? Eller är det bara dåliga människor?
Jag tror att det iallafall kommer fram till slut om någon har ljugit eller om någon har kommit på något bara så, ifrån luften kan man säga att det kommer ifrån!
Jag skulle aldrig vilja skada en människa, skulle du? Visst det finns många sätt att skada människor på, men att skada dom genom att sprida ett rykte eller gåbakom ryggen är nog det värsta som finns, iallafall inom en vänskaps krets.
Vad får man ut av att ljuga? Ingenting enligt mig, helt onödigt och man kan såra många av ett litet ord. Eller så är det någon som kommer på något bara för att ha något att säga.
Men om personen som snackar skit säger att han gjorde det för att skydda någon är det värre, för han vet ju egentligen inte hur det är? Han har inte pratat om det?
Jag kan inte direkt säga att jag riktar in mig till någon speciell, men jag har själv upplevt det.
MVH MP


MILITÄR KAVAJEN!





Den här kavajen betyder väldigt väldigt väldigt mycket för mig för att det är min Nonnos ( farfar på italienska ) och den hade han när han gjorde sin militär tjänst under andra världskriget eller strax där efter!
Den kan se helt ny och fräsch ut, men om man kavlar upp både ärmarna så kan man se att det är lite svettigt, alltså beviset på det är att det är bruna sträck. Och när jag tänker vad min farfar gick igenom med de känner jag mig jätte stolt och nöjd med att Gud gav mig den familj som han gav mig.
Jag fick jätte bra kommentarer om den här när jag hade på mig den i lördags kväll när jag var ute och festade oh det kändes jätte kul, och för varenda person så sa jag samma sak och berättade hela historien.
Det kommer vara ett av mina favorit plagg i vår, den kommer ni får se mycket av!

MVH MP


KIM KANGÄRDE ÄR NOG BÄST!

Nu tycker jag att det är tid att ni alla tjatar på Kim så hon ska skriva om hur vi träffades och så, för att jag har ett svagt minne!
Hoppas att du ser det här KIM!

Puss och kram MP


Sucks

Uppdateringen suger från min sida, och det lovar jag att ändra på. Men inte idag. Anso har smittat mig så nu ligger jag under duntäcket med feber och förkylning. Inte roligt alls.
Hade iallafall en jätte bra alla hjärtans dag. Bio med världens bästa Max och sedan fika med Jasmine.
Men jag ska fortsätta vila nu och se till att bli frisk.
Ciao /Kim


ALLA SINGLARS DAG!?

Vart jag än har gått idag så ser jag kärlek åt höger, vänster, bak och fram! Till och med över mig! Under mig så var det ju min kärlek till mina vackra kängor, men det är en annan saga..
Eftersom att jag inte är kär så kanske inte jag kan få samma känsla som alla andra? Men jag tycker fortfarande att alla hjärtans dag är så överskattat. Är det någon som håller med mig?
Det var nog Amerika som började med det här men varför ska Sverige ta efter och börja med det här när det kan skada många som inte har någon flickvän/pojkvän att fira med?
Jag tycker att Sverige ska starta en dag som heter " alla singlars dag", så det kan bli lite av en dag på året som man då firar att man är singel och bara kan leva sitt liv så sitt eget sätt utan att någon säger till vad man ska göra eller inte göra. Jag säger inte att jag är emot den här dagen, för vem vet jag kanske blir kär imorgon? Då kommer jag nog uppskatta den här dagen mer och då kanske jag kommer njuta mer av att vara en och samma person. På biografen idag t.ex, Jag och Kim sitter i mitten av mitten av hela salongen och alla runt oss är "turtorduvor" eller kärlekspar ifrån långt tilbaka! Sen kommer Kim och jag och sätter oss där och håller inte om varandra på något sett alls, då helt plötsligt kollar den äldre damen bredvid på mig och hon tror att jag är dum i huvudet!?
Vad har hänt med allas sympati för andra människor? Alla behöver väll inte vara kära?

Jag är 15 år och fyller 16 år, vem säger att jag ska bli kär nu? Visst det är säkert jätte skönt att vara kär men jag ska leva minst 70 år till hade jag tänkt. Om man tänker efter så är det ganska långt tid, eller?

Men det var bara lite hur jag tänkte angående den här dagen, sen finns det nog många som håller med mig, och sen finns det de som är emot det jag säger, och jag respekterar det för att jag vet att jag nog själv kommer bli helt förtrollad eller "Carried away" som de säger i Sex And The City. Och jag längtar tills det slår till.

                     
                                 Max Oliver Giovanni Pisano, jag vågar sticka ut.


ALLA HJÄRTANS DAG!

Glad alla hjärtans dag!
Idag ska jag på bio med bästevän Kim och vi vet faktiskt ine vilken vi ska se, vi går med strömmen och ser vad som händer!
Bilder kommer sen! puss och kram.

LITE MER BILDER IFRÅN FREDAGS!

Olle, Emil och jag.


Dagens snackis? Alex och jag.


Miguel, Lillalex och Tim sötnosar!


Jag lekte Edward och bet Louise..


Födelsedags barnet OSCAR!


Det sägs, om man är med tvillingar så får man önska sig något!? Oscar babe önska på.


MVH MP


HEY YOU, YEE YOU!

Den här dagen har varit rättare sagt en rolig och trevlig dag, även fast jag har tränat har den varit en ganska rolig dag och jag kom precis hem efter att ha varit på fest, eller om jag ska vara ärlig på TRE olika fester på en kväll, vad tycker vi om det? Jag tyckte att det var perfekt!

Men nu struntar vi i det. Nu vill jag veta vad ni ska ha för er på alla hjärtans dag?
Även fast det är en vanlig dag enligt mig, jag tycker att Sverige tar efter för mycket länder och inte skapar egna tradiotioner!
Jag ska iallafall vara med min kära bäste vän Kim, som också är min bloggvän! Vi ska kolla in bio och fira att vi är singlar, kan man göra det? Hihi.
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Puss och godnatt.

En liten söt bild ifrån igår som jag tycker är värd att vara med här!

MVH MP


kryssning

Hej där ute:)
Är hemma nu efter kryssningen. Vi har haft det jätteroligt. Det var väldigt lite ungdomar tyvärr, men vi hittade till sist några riktigt sköna typer som vi umgicks med i slutet av kvällen.
Vid 5 tiden kom vi till våran hytt och kunde äntligen somna, hungriga men nöjda.
Idag har vi bara tagit det väldigt lugnt, gått i taxfreen lite och kollat på karaokee. Vi vågade dock inte ta oss upp på scenen, det räckte med all dans från igårkväll.
Men vi har som sagt haft det jättebra, som alltid.

Kommer förmodligen dra mig hem till Anso ikväll för jag vill inte vara ensam hemma. Så ni får ha det superduperbra sålänge.
Slänger upp några bilder nu, resten får ni sen.


VARFÖR HATAR BLOGG.SE MIG? OCG VÄGRAR SAMMARBETA NÄR JAG SKA LÄGGA IN BILDER!?!?!?!?! DAMP

12/2


Jag, tvilling, Josefine och Charlotte!


Louise och lilla jag.


Alex, jag och Felix.


Jag ( diva ? )


* vissel vissel * på mig och världens sötaste Louise!

MVH MP


GODMORGON!

Jag vaknade precis och mitt hår står åt alla håll! Inte roligt inte roligt! Känner mig som djungel George som jag visade förut, haha!
Igår kväll hos Oscar var lite segt i början för att det var korvfest i början, men sen när det kom tjejer så blev det fart på alla kan man lite lätt säga.
På festen så var det mycket roligt folk och jag lärde känna nya människor väldigt snabbt, för att jag brukar inte ha så svårt med det. Jag tror att det bara gäller att vara social och framåt.
Prata hellre med dom du inte känner än dom du känner, det skapar mer kontakter och mer vänner. Vem vet, det kanske finns en framtid med någon av de?
Idag ska jag gå upp nu och äta frukost sen göra mig färdig för mitt styrkepass på gymmet med mitt lag.
Det kommer bli jävligt roligt och det här är den fjärde lördagen vi gör det, så det blir jävligt roligt!
Vi tränar på Najadens Gym för er som vill veta.
Ikväll blir det en lokalfest i Årstaberg, eller fest och fest. Det kommer nog cirka 15-20 personer dit, så får väll gå runt och mingla lite med dom ;)
Alla bilder ifrån igår kommer upp under dagen!
Så här ser jag ut nu..

MVH MP

OSCAR PERSSONS SWEET 16 !

Nu bär det av mot Oscar Persson, bilder kommer upp imorgon!
Sov gott och godnatt.

STIL MED MAX!

Jag kom precis hem och tänkte på en sak när jag satt på tunnelbanan, varför inte lägga in lite av vad jag gillar för kläder och olika stilar!
En kavaj med kedjor eller halsband på sidorna är nummer ett kan jag säga! Detta är inspirerat av Paradise-Cimon !
Killar med stora kragar är vackert, inte "bögigt" enligt många! Stilen inspirerat av Paradise-Andreas !
Det är är helt underbart! En gammaldags militär kavaj. Jag har en sådan hemma så den kommer nog gå på imorgon! Stilen inspirerad av Paradise-Andreas !

FREDAG!

Just nu sitter jag i skolan och tänker på hur det skulle vara att leva det ljuva livet, fredag hela veckan!


i'm not lady gaga

plugg plugg plugg. Stress stress stress. Hur fan ska jag hinna med allt?

Sitter och fjantar mig lite framför camen iallafall och tror att jag är lady gaga..


diggar att jag min rosa bh syns. Eller inte.


VALET TILL GYMNASIET!

Mina val och tankar!

1. Jensen Södra ( sam/sam )
2. Jensen södra ( sam/ekonomi )
3. Nacka gymnasium ( sam/kultur )
4. Nacka Gymansium ( sam/idrott )

Jag kommer att välja så som jag kommer göra för att jag tycker att mina val har visat både de bästa och de sämsta sidorna av skolorna. Jag ville ha det dåliga också så jag kunde ta reda på vad jag själv ville utan att skolan vill ge mig det med t.ex datorer och så.
Jag tycker att det är viktigast att man pratar hemma om det, även fast det bara är du själv som väljer.

Så här har jag tänkt, och jag tyckte att det gick ganska bra att tänka så.


Vilja eller vela? Välja eller Våndas?


Fundera över :

Vilka mål har jag med min gymnasieutbildning?
Vilka intressen har jag?
Vilka är mina starka sidor/svaga sidor?

Ta reda på:

Vilka program finns?
Vilka inriktningar finns?
Vilka olika ämnen innehåller programmen?
Vilket/vilka program skulle kunna leda till din mål?
Vilka skolor har programmet och inriktningen de är intresserad av?
Vilka skolor skulle passa dig bäst?

Därför att:

Du kan inte välja något du inte känner till!
Du ska veta vad du väljer bort!

Vad är en bra skola?

Detta är omöjligt för mig att svara på, det är en smak sak! Du måste själv fundera på hur du vill ha det och vad som är viktigt för dig. Sök information och det viktigaste är att du pratar hemma om valet!

Om rykten:

Jag har hört att.. Alla säger att..
NÖJ dig inte med det, sök aktivt information själv!



JENSEN SÖDRA!

Eftersom att jag är en liten pojke och bara går i nian så är det i full gång med att besöka gymnasier och få höra bra saker om dom!
Idag var jag faktiskt på Jensen Södra, men innan så har jag sagt att jag vill gå Nacka.
Men nu har jag ändrat mig, tror jag iallafall!
I morgon så ska jag söka in så slipper jag kaoset i helgen där alla Sveriges elever då söker in.
Men nu ska jag sova, vi hörs i morgon då ska jag skriva mer än jag gjort idag! Puss
Jensen södra.

Trött och plugg

Har två uppsatser som ska vara klara denna vecka. Stress stress stress eftersom jag började idag.
Hade ingen aning om att de skulle vara inne denna vecka.
Så jag har inte tid för bloggen just nu.
Hörs.

VÅRENS MODE FÖR HERRAR!

Skinnjackan och hatten är ett måste! Gärna uppvikta ärmar på jackan.



Färger är också ett måste i vår och sommar, man ska visa vem man är.
Använd gärna sjal ofta till alla klädesplagg.


Här har vi hatten igen med ett lite mer "scteek" sett att använda den på, gärna lager på lager.


Här har vi det VIKTIGASTE i vår, den rutiga skjortan med ett par slitna eller stil rena jeans.
Alla sorts skor passar till det.



JAG HAR EN ÅSIKT!

Hej alla!
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, inte hemma inte i skolan. Jag har bara känt mig för trött och då får skolan anpassa sig efter mig, hehe!
Men nu en annan sak, jag tycker att det är helt onödigt att ha kamrat-stödjare i skolan.
Jag vet inte hur det är i eran skola men i våran skola så har vi två stycken i varje klass.
Men vad gör dom egentligen för nytta?
Inte ett skit om du frågar mig.
Det är oftast så att dagens ungdomar inte vågar säga till sina vänner eller sina bekanta.
Om man inte har en elev eller två som hela klassen respekterar så blir det inte så bra tycker jag och ganska många nog!
Det är så mycket snack i dagens skolar att man ska stoppa mobbning, men vad gör egentligen eleverna för att det ska bli bättre? Vad gör de äldre för att alla ska må bättre?
Inte ett skit där heller faktiskt!
Det är de vuxnas ansvar att ta hand om eleverna men jag tycker inte att det är så många som gör det på det rätta sättet. Men jag ska absolut inte dra alla över en kant, men det finns absolut inte många som kan sin sak!
För att förstå elever måste man tänka som dom, och umgås mer med dom under skoltiden.
En lärare skulle absolut kunna gå ut och prata lite med eleverna istället för att sitta under sina raster i de "vuxnas" rum och fika med jämngamla människor!
De vuxna måste gå ut mer i skolan och visa sig vilka som bestämmer även fast mobbning nog aldrig kommer att få ett slut i samhället.

HUR FASHION ÄR LEDIN?

Tomas Ledin är folkkär och väldigt uppskattat av mer äldre människor än unga. Men hur håller han sig till Fashion egentligen? Jag skulle nog säga att han klär sig väldigt bra och mer åt det manliga och mer stilrent än massa trash eller kläder som är slitna.
Jag tycker att han har gett jeansjackan ett ansikte och det ska man inte ta ifrån honom.
Här är ett urval ifrån hans "storhets" tid.

TRÅKIGA JAG!

Hej alla, idag har det varit nationella.
Första delen var Svenska läsförstålse och det var inte lätt!
Vi hade fått chansen att läsa igenom det hela förra veckan men dock var jag sjuk onsdag-fredag så missade ganska mycket! Men jag tycker iallafall att det gick ganska bra faktiskt, om man tänker att jag bara haft en timma på mig innan att läsa igenom häftet medans alla andra har haft 4 timmar.
Det känns inte som att det finns så mycket att skriva idag, eller jo jag vrickade min fot på fotbollsträningen om någon ville veta det.
Imorgon så ska jag komma med lite diet tips, alltså inte "chai latte" dieten eller någon banta sak.
Bara rent för hur du ska få bort kroppsfettet, och det är tufft tro mig!
En bild ifrån Miami förra året, där var jag med Pappa Simon och Sebastian och hade det helt underbart!

ANGÅENDE KOMMENTARER!



Tack för din kommentar.
Det är alltid lika roligt att se att ni är angagerade i min blogg och jag gillar att få en massa frågar om mitt liv och de saker jag skriver om!
Det finns många svar och frågor om den här lilla artikeln och det är inget som jag kan ta upp nu för att jag måste söka upp mer information om det här.
Läs gärna bloggen varje dag och kom gärna med kommentarer så jag blir upptagen på datorn med tankar!


http://lucianos.blogg.se

Nu får Kim & Max ha sin blogg ifred..
Jag har börjat blogga igen på min gamla blogg http://www.lucianos.blogg.se - läs gärna min blogg.

Godnatt

På bilden: Cassiana, jag, Olle & Joel!



Sorry

Förlåt för dålig uppdatering idag från min sida.
Bion var rolig, perfekt måndag har det varit faktiskt, om mn bortser från att jag har haft magont och mått illa. Men jag ska inte klaga :)
Måste verkligen krypa ner under täcket nu. Klockan ringer 05:25. Kul.
Natti natti alla sötnosar.

Lyckades bara ladda upp denna bild nu, blogg.se krånglar /Kim

MIN UPPFATTNING AV EN ARTIKEL I CAFE MAGAZINE!

För exakt en vecka sedan hade jag namnsdag och på min mammas sida av familjen så har vi en liten tradition att när man har namnsdag så får man en tidning och ett tuggumi paket, fråga mig inte varför men det var bara så!
Sen på min pappas sida så glömde han nog min namnsdag, haha! Men jag påminde honom och då fick jag en protein kaka på gymmet, börja redan som liten!
Men nu ska vi rikta in oss på mitt liv. Nu ska jag ta upp en sak som jag anser är vardagligt och jag skrev för några dagar sen om det, nämnligen Rasism och hat.
Jag kom hem idag efter en tuff dag i skolan så låg tidningen och bara väntade på mig, jag hade faktiskt längtat hela dagen tills jag skulle hem och läsa Cafe.

Jag kollar på framsidan och det står massor av intressanta saker, sen så fattar mina ögon gallop mot rubriken " Den brutala jakten på USA:s invandrare". Det lät hur spännande som helst eftersom att jag gillar USA och tycker om att kolla på Gränsbevakarna USA.
Ja öppnade tidningen och hann se några fina outfits och läste lite om hockey spelaren Zäta.
Sen öppnade jag sidan och till min stora förvåning så är det en bild på en fet gammal amerikanare som åker fyrhjulning utan någon uniform.
Jag tyckte att det var lite konstigt eftersom för det första så hade han ingen uniform och för det andra står det med stor text, Människojägare på gränsen, under det så står det att dom, använder automatvapen.
Då tänkte jag väll att det bara var något liten grupp som tar lite hårdare tag för att ibland kan man ju tycka att gränsbevakarna är lite för snälla.
I samma text så står det att de använder Rasistisk skräckpropoganda.
Hur kan de komma in bland gränsbevakare?
Jag läste vidare och tyckte på ett sätt att de gör rätt, men sen så börjar jag fatta att det inte jobbar åt landet, de är självstående med egna vapen, egna lagar.
"Gränsbevakarna säger att de illegala invandrarna springer över deras mark", och att det då blir deras problem, men det tycker inte jag!
Artikeln handlar om Gleen Spencer som använder de här orden för att beskriva invandrarna,
- Invandrarna hotar vårt land och vårt sätt att leva. De svär, är ouppfostrade, begår brott och bär sjukdomar.
Att dom ens kan säga något sätt där kan jag inte förstå på något sätt!
Hur kan man försöka vända en hel ort av folk, ett helt land?
Buffalo Rick heter Glenns bästa vän som också är med i det här gänget av grabbar som lever för att jaga och skrämma invandrarna.

Hur längre jag kommer in i texten känner jag mer hat för vartenda ord jag läser, för vartenda liten bokstav som de har sagt. Det är förkrossande att de kan behandla sina jämnlika utan respekt, utan lagar dessutom!
Vad har invandrarna gjort för fel? Har de skadat någon?
Av de jag får lösa av artiklen kan jag säga att nu förknippar jag de här med orden Rasism.
Gänget säger att de har rätt att döda och misshandla för fosterland, men har man rätt till det?
ABSOLUT inte!
Det här så kallade gänget åker runt bland gränsen och letar upp invandrarna och ger dom en omgång, säger de själva!
Med det menar dom att de misshandlar dom för att skrämma dom.

Det är svårt att ens känna något för den här artikeln jag läste eftersom att jag fortfarande är för liten för att göra något åt saken. Jag blir ledsen och hoppas verkligen att USA:s riktiga gränspolis ska göra något om saken innan fler dör under den jakten.
Om ni vill ha mer information så tycker jag att ni absolut måste köpa CAFE:s senaste nummer och läser det här!
Det är hemskt hur de behandlar invandrare.

Om ni har några kompisar som ni kallar rasister så är det ingenting emot vad de här killarna är.
Hur kan vi som medmänniskor med känslor och sympati för de här illegala invandrare förändra denna situation?
 


VALET TILL GYMNASIET ÄR 7 DAGAR BORT!

Oj nu börjar det bli lite svårt att formulera sig för att jag inte har en aning egentligen inne i hjärtat vart jag vill gå.
Hur ska lilla jag veta vart jag vill vara minst om ett år?
Hur ska jag veta vart jag vill gå när jag inte vet vad jag vill göra när jag blir äldre?
Jag har alltid gillat att gå efter mina egna vägar och skitit i vad alla andra säger, men nu är det ju så att man går till det gymnasiet som gör mest reklam och de som har bäst lovord!
För min del så tänker jag väldigt mycket på Nacka Gymnasium med inriktning SAM / KULTUR.
Anledningen till att jag vill det är för att jag nog alltid har varit en man som har vågat säga vad jag tycker och tänker om livet och det jag gillar är ju mest att uttrycka mig skriftligt lika väl som muntligt.
Tills jag började nian så trodde jag att jag kunde få människor att förstå med bara text, även fast jag har gillat att " vara i centrum" och berätta vad jag tycker och tänker.
Egentligen så är den största anledningen till att jag väljer Nacka för att jag är halv italienare, men min pappa har aldrig lärt mig italienska.
Och Nacka kan erbjuda mig Italienska två gånger i veckan första året, sen kan jag välja om jag vill ha kvar det eller ta bort en gång, men det bästa är att jag kan lägga till en gång till i veckan så det blir tre gånger, och hur underbart blir inte det då? Det blir som paradiset för mig som vill lära mig det så bra och så snabbt som möjligt.
Men det viktigt då är att jag inte får glömma att det finns annan skola också, Matte NO SO mycket mer.
Men jag kommer ändå satsa mest på Italienskan för att göra mig själv stolt och min familj stolt.
Sen tror jag också att gymnasiet har en väldigt stor del i livet som vuxen, men det är en annan historia!
Du som ville att jag skulle skriva om det här, som vill prata mer om det här kan nå mig på min personliga mail, [email protected]
P.S När det börjar närma sig om några dagar så kommer jag skriva mycket mer om det här.

Luciano gästbloggar

Hej alla söta bloggläsare! Det är jag som står för designen på Kim & Max's blogg så om ni vill att jag ska förbättra något så kom gärna med förslag. Har fått tillåtelse av Max och Kim att gästblogga från deras blogg lite då & då så jag kommer skriva hära ibland.

Idag har jag varit först och främst i skolan men vi slutade 11:15 för vi inte hade någon engelska då drog jag ner till gymmet, skulle gymmat med Anso men hon hade glömt sitt gymkort hemma så då blev det att jag gick ner och körde ensam i 1 timme och 15 minuter innan mamma kom ner så körde vi på. Alltid skönt att börja en ny vecka med hårdträning i tre timmar, efter träningen så solade jag i tio minuter. Känner mig kritvit men det är väll just för att jag aldrig brukar sola? Har iaf kommit hem vid 17:00 tiden då mamma gjorde i ordning världens godaste kycklingsallad som jag mumsat i mig.

Träning måste bindas med bra kost. Onyttig mat och styrketräning fungerar ju inte riktigt, då får man en stenhård och tjock mage? Ser ut som en bodybouilder då haha.

Veckans planer:
Tisdag: Skolan, gymmet, fika med Kim & fira min bästavän Sackarias som fyller 16 år!
Onsdag: Skola, gymmet & kanske träffa en av mina närmaste vänner David Olsson.
Torsdag: Skola, gymmet & träffa Cassiana.
Fredag: Skola, gymmet & fest förmodligen!
Lördag: Sova & festa förmodligen!
Söndag: Sova, gymmet, lika hemma bakis och dega om inga andra planer dyker upp.

Eftersom det hära är det första riktiga inlägget jag skriver i bloggen så kanske jag ska berätta lite om mig själv. Jag heter Luciano & är 16 år gammal. Går första året på gymnasiet med inriktningen Handel-administration i Riksäpplet (Fredrika bremer gymnasierna i Haninge). Jag & Max är s.k. halvbröder eller rättare sagt så bodde jag med honom från nära jag var sju år tills jag blev fjorton. Min mamma var tillsammans med hans pappa! Mina intressen är väll att umgås, fika, gymma och framför allt festa haha!

På bild: Jag & Max.


Vi hörs mer framåt i bloggen när jag gör ett nytt gästbloggsinlägg och då lär det inte bli lika långt.
Kramisar & Pussar!


MY HAIR!

Nu är det så här att jag vill veta vad ni tycker att jag passade bäst i!?

Första alternativet är Djungel George som jag hade på julafton?



Andra alternativet är "scteek" frisyren jag hade under Gothia Cup 2009?



Tredje friysren är långt hår med toffs?



Fjärde frisyren är den jag har nu och som jag personligen tycker om?




BÄSTAVÄN!

Kim och jag, det är liksom, HEY HOE LETS GO!
Haha nej skojade bara lite, Kim och jag är bästa kompisar som på den här bilden valde att pussa varandra för att det var min födelsefest!



Det regnar köttbullar

Hellö!
Sitter i skolan nu, vi ska sitta vid datorn hela dagen. Not so funny. Får förmodligen sluta tidigare eftersom att vi har mediaproduktion sista lektionen och våran lärare brukar vara ganska snäll med tider.
Efter skolan ska jag till "lilla asien" och äta med Annie och Annie. Jag och Annie S fick precis ett ryck och bestämde oss för att gå på bio klockan 15 idag, vi ska se "det regnar köttbullar" i 3D, haha. En riktig spontan grej, men det blir mysigt.
Kameran är med, så jag ska försöka fota lite under dagen.
Hörs senare.


Brådska

Tjenixen.
Jag har bråttom till skolan, och klockan är halv 7.. Ska gå till tåget om 10 minuter.
Tänkte bara slänga in ett litet godmorgon inlägg. Hörs senare.
Och juste, tack Luciano för all hjälp!

Snygging bilden number one eller? haha


Luciano skriver

Hej Kim & Max! Har ändrat massor som ni ser, ska fixa en fräschare header också och försöka fixa på sidmenyn med textstorleken, hittar inte hur man gör det på eran stilmall.

Istället för att i varje inlägg skriva "/ Kim eller / Max" så trycker ni på infoga bild ikonen och väljer antingen / Max eller / Kim beroende på vem av er som skriver inlägget. Simpelt & fräscht! Har lagt upp på era två översta tidigare inlägg som exempel. Skrolla ner och titta, fråga mig om det är något ni inte förstår.

Nu ska jag sova, godnatt alla läsare! Fortsätt läsa denna blogg!

Puss!



Fråga mig inte vad jag gör på bilden, den är tagen i fredags på min kompis Johans 18-års fest.


DAGENA HAR GÅTT ALLDELES FÖR SNABBT!

Hej idag har verkligen dagen gått för snabbt och eftersom att jag var uppe till tre inatt och tänkte ut om vad jag skulle skriva så tycker jag att jag iallafall förtjänar en pass för den här gången, haha!
Ni får mer av mig imorgon, det kan jag lova er!
Tills imorgon så ska jag leta upp något att ta upp i bloggen, något intressant som alla kan tycka om!
Glöm inte att berätta för era vänner om den här underbara bloggen!
Nu innan jag sover så ska jag lägga ut ett väldigt bra minne, ett av de bästa minnet jag har med en underbar tjej, en vacker kvinna om man säger så!



Outfit

Gud vad glad jag är, trots att jag mår så dåligt.
Jag och Anso ska på kryssning i helgen, vilket kommer bli jättekul!

Tänkte slänga in gårdagens outfit :)

klänning med puffaxlar från H&M, halsbandet vet jag inte vart det kommer ifrån!



Lever du Max!?


"svar på tal"

Postat av: emeliy
hej jag undrar,
har det någonsin varit nåt mellan er ?
bor ni ihop ?
pusss :)


Svar: Tja Emeliy :)
Nope det har det inte, eller inte om du menar kärleks sättet iallafall. När vi säger att jag och Max har klickat, så menar vi vänskap. Han är en av mina absolut närmsta vänner som jag kan prata om allt med, och det är inte många jag öppnar mig för helt och hållet.

Nej, vi bor inte ihop. Ingen av oss har ju flyttat hemifrån :) Däremot så bor vi tillsammans i New york i våra drömmar, eller kanske rättare sagt i framtiden?;)
Puss

Sunday

Nämen hej!
Vilken jäkla kväll det blev igår..
Först var det tjejmiddag för att fira Natta, sedan åkte vi på fest i Nynäs. Det var bra musik och glada människor. Mycket deeptalk med Anso som kom med på film, även annat pinsamt snack om bratz dockor filmades ovetandes. Anso hade tänkt att åka hem själv, men när vi andra tjejer skulle gå till tåget så blev det lite tjafs för att jag inte ville att hon skulle åka själv så sent, tillslut övertalade jag henne, så hon följde med mig. Vi kom hem vid två tiden, åt en massa chips och drack cola. Myspys. Somnade direkt när vi hade lagt oss under våra täcken.
Anso skulle åka "skyview" på globen, så vi var tvungna att vakna halv 9, inte lika kul.

Så jag är jätte seg nu. Har försökt sova, men det går inte.

Anso och jag

Nathalie och Carolina

Carolina och Anso

Hörs latero/ Kim


KÄRLEK ÄR LIKA MED LOVE.

Jag måste verkligen börja det här lilla blogg inlägget med en fråga, vad FAN är kärlek?
Det här lilla eller jag vet inte om man kan säga lilla om kärlek, men iallafall jag har ganska många vänner som är kära hit och sen dit, fram och tillbaka, ut och in. Jag hör ju själv hur det låter när jag själv skriver det, det låter så väldigt komplicerat och så invecklat. Jag har många kompisar som är dö kära i ena minuten sen i andra minuten så "kastar dom bort kvinnorna de vart med", och jag har aldrig riktigt förstått mig på "the point of why" om man gör så fram och tillbaka. Sen kommer dagen efter när grabbarna ångrar allt det de gjorde mot sin kärlek, men hur kan man ångra något som man än gång gillade att göra? Alltså vi tar ett exempel,
En kille har sex med en tjej och gillar henne jätte mycket i ena stunden, sen den andra sekunden så ber han henne dra åt helvete och sen säger han massa fula ord.
Men förtjänar alla en andra chans för det de gjort? Det kan nog bara var och en svara på, det finns inget självklart svar på det.
Men jag kan säga själv att jag är den personen som är väldigt osäker på vad jag vill ha i livet, ena dagen vill jag ha det, andra dagen vill jag ha det andra.
Hur känns det att vara kär? Den frågan ställer jag till mig själv när det är sol på himlen och när det är svart på himlen för att jag har aldrig känt den känslan och alla säger att det är så underbart men jag undrar, hur kommer jag vara som person om jag helt plötsligt blir den som ena dagen är med en kvinna, sen andra dagen är jag med samma. Det känns liksom inte som jag, men jag försöker verkligen att ändra på mig på det sättet, alltså jag säger inte att jag är en player, absolut inte det, men säger bara att jag gör det bästa jag kan och försöker att aldrig såra någon för att gör man det så vet man aldrig vad som kan hända i framtiden med sig själv.
Jag kanske vaknar upp en dag och har fullt med fjärilar i magen och känner att jag är kär, men i vem? Det kan jag inte bestämma över själv, alltså så letar inte jag. De får komma till mig när det känns att tiden är inne, jag vill liksom att det ska klicka på direkten, inte efter typ hundra år.
Eller så vaknar jag upp och känner att det inte är en bra dag för att jag har ändrat mitt tänke sett och får massa skuldkänslor för det jag inte kunde rå för den tiden som det hände, den tiden som jag var som jag var. Den tiden då jag var som en barn unge, en liten snorunge som sprang runt och trodde att han kunde vara en Gigolo ( utan att ta betalt, hehe ).
En av min närmaste kvinnliga vännina sa en dag till mig att jag måste bli en mer sansad person och ta det lite lungt och tänka över mina handlingar.
Det oroar jag mig också jätte mycket över att jag inte kommer vara samma kille och samma sköna grabb som många älskar, men som minst lika många hatar. Jag tror inte att jag vågar förändra på mitt sätt att vara, ena dagen fika med den tjejen andra dagen fika med den andra.
Men saken är ju den att dagens ungdomar till tjejer är jävligt framåt och ska ha kontroll över mycket i mitt liv, och i mitt liv så är det bara min familj som ska ha det, ingen mer.
Jag vågar inte förändra mig för en jag hittar den mest wonderful women I ever meat!
Den dagen kan vara imorgon, den dagen kan vara om en vecka en månad, ett år två år.
Men jag har lärt mig att inte stressa fram kärleken för att då kan man såra många, och det vill jag inte göra.
Jag vill verkligen hitta någon nu att dela mitt ungdomsliv med, men jag vill fortfarande ha luften att släppa loss och bara köra mitt eget race. Med det menar jag att jag kan kolla fram och bak, men bryr mig inte om vad som händer på min högra sida, inte heller på min vänstra sida.
Framåt är framtiden, då jag kan se mig själv som en mogen man med barn och fru och en väldigt stadig ekonomisk inkomst, det är kärlek när man skaffar familj eller förlovar sig.
Bakåt är de misstag man har gjort, men man måste lära sig att glömma, att koppla bort det.
Eftersom att jag aldrig har varit kär så är det svårt för mig att veta om man kan vara kär i den här åldern, jag tror nog mest att man har en "crush" hit eller dit, fram och tillbaka!
Som tonåring har man oftast svårt att bestämma sig för om man ska göra det eller om man ska göra något annat, och det känns väldigt jobbigt, men det är bara att ta sig igenom det och leva livet!
Känslor är tufft, riktigt tufft!   MVH MP


GÖR EN PAOW!

"Dagens Outfit"
Bilderna ifrån idag kommer ut imorgon eftersom att mina dator är lite konstig, jag tror inte att den gillar mig värst mycket nu! *SNYFT SNYFT*

M'S HERE EFTER EN LÅNG DAG!

Hejsan de få bloggläsare vi har!
Hoppas att allt är bra med er för att med mig är det toppen, förutom att det är lite kärleksproblem..
Men vad är kärlek egentligen? Det ska jag skriva om lite senare när jag har fixat mig och tvättat bort det lilla sminket som Paulina ( Paow.se ) sminkade på mig idag, HA!
Jag vaknade upp runt tio tiden när min mamma kom och väckte mig för att jag skulle upp och städa min garderob och vara lite med småkusinerna och busas lite med dom innan jag skulle iväg på träning!
Träningen var på min pappas gym Najadens Fitness Center och det var ett stenhårt pass med 22 spelar ifrån mitt lag som kämpade som bara den och många gav upp, så jag skulle nog vilja se lite mer kämpeglöde ifrån deras sida!
Efter träningen så kände jag mig tvungen att sola för jag var en liten blekis, ännu mer HAHA!
Men men vad ska man göra när man lever i Sverige på vinter, det är inte kul!
Men iallafall sen så sprang jag till bussen för att gå hem och snabbt som bara den fixa mig för att sedan åka in till stan för att vänta på Stefanie ( ohstefanie.devote.se ) som jag skulle möta upp först, inte till min stora förvåning så var hon cirka 15 minuter sen, menmen vad ska man göra, Girls are Girls!
Sen när jag mötte upp Stephanie så väntade vi bara på Paulina ( Paow.se ) och Dennis ( Dennism.se ).
Jag hade aldrig träffat Dennis förut så visste inte hur han var som person, men det visade sig att han var en jätte snäll kille som var väldigt trevlig samt underbar!
Sen efter bion, jag kommer inte ihåg vad den heter.. Men den SÖG helt enkelt!
Iallafall efter bion så gick vi till Cafe60 och jag tog en Chailatte och en morotskaka, och jag och Paulina tävlade om vems kaka som var godast!
Konstigt nog så var det samma kaka, men hennes smakade mycket bättre! Det var lite konstigt faktiskt!
Och nu är jag hemma och väntar på att få bilderna ifrån idag av underbara och söta Stephanie! MVH MP

Saturday

Hej allihopa!
Hoppas att ni hade en bra fredagskväll.

Det blev ingen fest i slussen, men det slutade med en fest som var mellan skanstull och medborgarplatsen. Det var iallafall ganska lugnt och inte direkt någon röj fest, vilket faktiskt var ganska skönt. När vi skulle hem så stötte jag även på min storasyster vid tunnelbanan, vilket var lite komiskt eftersom att vi nästan aldrig har stött på varandra ute.
Sov hos Jasmine, som bor i Vällingby, och dit kom vi runt 3 tiden skulle jag tro :)

Imorse så gick vi ner till vällingehus och åt brunch, fläskfilé satt faktiskt ganska bra. hehe.

Måste nästan börja fixa mig snart igen. En tjejkompis fyller år och ska ha tjejmiddag, kommer nog bli supertrevligt.

innan jag drog hemifrån

På söder

Jasmine körde lite tyngdlyftning

Bilden är liten, men försök se Andys korta fingrar. haha!

Glada Sofia


Det får räcka. Kameran följer med ikväll igen. /Kim


MICHAEL THE KING OF POP JACKSON

She was more like a beauty queen from a movie scene
I said don't mind, but what do you mean I am the one
Who will dance on the floor in the round
She said I am the one, who will dance on the floor in the round

She told me her name was Billie Jean, as she caused a scene
Then every head turned with eyes that dreamed of being the one
Who will dance on the floor in the round

People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts
And mother always told me be careful of who you love
And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son

For forty days and for forty nights
The law was on her side
But who can stand when she's in demand
Her schemes and plans
'Cause we danced on the floor in the round
So take my strong advice, just remember to always think twice
(Do think twice)

She told my baby we'd danced till three, then she looked at me
Then showed a photo my baby cried his eyes were like mine (oh, no!)
'Cause we danced on the floor in the round, baby

People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts
She came and stood right by me
Then the smell of sweet perfume
This happened much too soon
She called me to her room

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son

She says I am the one, but the kid is not my son

She says I am the one, but the kid is not my son
Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son

She says I am the one, but the kid is not my son
She says I am the one

Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover

Billie Jean is
Billie Jean is
Billie Jean is

Not my lover
Not my lover
Not my lover
Not my lover

Billie Jean is not my lover (she is just a girl)
Billie Jean is not my lover (she is just a girl)
Billie Jean is not my lover (she is just a girl)
Billie Jean is not my lover (she is just a girl)

Billie Jean is
Billie Jean is

Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover

Billie Jean is
Billie Jean is

Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover

Billie Jean is
Billie Jean is
The worlds greatest!

FREDAGSMYS!

Det blev så att Kim går ut och jag sitter hemma med småkusinerna och resten av familjen och tänker på hur mycket jag älskar mitt liv och hur lycklig jag är för att jag får vara med de människorna jag får vara med var dag.
Kim är världens bästa, glöm inte det! MVH MP

utgång

Det blir utgång trots allt.
Ska möta upp ett par tjejkompisar i slussen, där ryktas det om fest.
Ha en super fredagskväll, och ni som ska festa, drick inte för mycket :)

Me right now.


Kameran följer självklart med. puss/ Kim

home alone

Kom hem för någon timma sedan skulle jag tro, men det känns som tio minuter sedan. Konstigt hur tiden kan gå så fort även fast man inte har haft speciellt roligt. Känns som att tiden alltid går extra fort när jag inte vet hur jag ska spendera min kväll, och helt plötsligt är det för sent så har jag inget att göra. Men det är verkligen inget fel med hemmakvällar. Myskvällar är något av det bästa jag vet faktiskt, men med sällskap. En famn.

Tänkte att jag kanske ska skriva min och Max "historia" inom några dagar, kanske redan idag. Det  kan vara roligt att läsa, eller? Max har ju redan skrivit lite smått. Men tänkte berätta hur vi lärde känna varandra och så.

Ska försöka slänga upp lite normala bilder från dagen, det blev kanske lite för många oseriösa bilder. Men sådant kanske också är roligt att se på ibland?
Ska se vad jag hittar.

"Dagens outfit". Skjorta från GinaT, skinnvästen är också därifrån. Sedan tog jag faktisk ett gammalt band och hade runt kragen. Om ni tycker att detta är helt ointressant, så säg till.



Ja lite halvflummiga bilder. Menmen. /Kim

KUSINERNA!

Sitter här med kusinerna och väntar på att maten ska bli klar!
Vi väntar och väntar och vägrar att hjälpa till, haha!

Il significato.

Tre bröder, tre hjärtan, tre själar och en kärlek.

M'S HERE!

Hej alla!
Idag har det verkligen varit en ta det lugnt dag och bara go wite to flow!
Jag vaknade och skrev i bloggen och jag har fortfarande kvar den känslan att jag vill skriva skriva skriva!
Jag känner för att skriva exakt hela tiden, det känns så underbart bra!
Det finns många som gillar att skriva ner sina tankar, och förut så köpte jag faktiskt en skrivbok som jag kunde skriva allt som jag kände.
Det slutade med att jag började skriva ner mina kärleks sms-konversiationer med en underbar tjej som heter Johanna Kymmer, det var liksom ett sätt för mig att behålla det i hjärtat men det var ett tag sen faktiskt!
Hon bor i Västerås så allt hade blivit lite komplicerat, det förstod jag inte till en början men sen så började jag fatta det, men det tog en tid!
Men jag ska inte börja berätta om mitt kärleks liv för att, vi kan väll säga att det är KAOS.
Jag vet liksom inte vad jag känner för någon längre, det är lite knäppt!
Det kanske finns de som undrar om det är något på gång mellan mig och min gode vän Kim, men nej det är det inte kan jag svara på den frågan!
Kim är liksom som min andra halva (även fast jag har en tvilling), vi har alltid klickat rätt åt det positiva hållet!
Det var jag och kim för två år sedan, det här var nog den första bilden på oss!
När min storebror fyllde 18 år, mamma är bredvid också!
Jag Kim och Milad the man!

The smart part

Hallådär!
Som jag tidigare har sagt så får max stå för den smarta delen här i bloggen till en början.

Är otroligt seg idag, förstår inte riktigt varför eftersom att jag har fått flera timmars sömn inatt. Men jag är just nu i skolan och har Engelska. Vi ska skriva en argumenterande text. Funderar på att skriva om könsroller i dagens samhälle eftersom att det är något som ofta tas upp. Eller kanske dödstraff- för eller emot. Nu kommer det en massa idéer, ska bara försöka se till att få ner det på papper.

Efter skolan så åker jag hem. Hade egentligen planer på att festa lite, men min kära mor har bett mig att vara hemma och ta hand om hundarna ikväll, så det blir nog det jag ska göra. Kanske träffar några vänner en stund, men vi får se hur det blir.

Har iallafall haft med mig digitalkameran idag till skolan, så bilder kommer nog upp när jag har kommit hem. Ni kanske även kan få se första dagens outfit.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt arbete. Om jag lyckas skriva något bra så kan ni nog få ta del av det. ¨
Ciao/ Kim

Me and Max


KÄRLEK RAKT IN I HJÄRTAT!

"I Have a Dream"
 Min dröm är att aldrig någon i min familj ska sakna något, de ska alltid vara lyckliga.
Jag skulle ge mitt liv för dom. Ti amo



OROLIGT KRING DEN SVENSKA POLISEN!

Det var en helt vanlig dag, som vanligt var jag tvungen att stressa för att hinna av bussen som anlätt till Gullmarsplan 07.18 som den gör varje dag och ta tag i den första bästa Metro för att sedan stressa ner till tunnelbanan. Gullmarsplan var som vanligt helt full packad!
Tåget mot Alvik kom och jag gick in och som tur fanns det en sittplats vid fönstret så jag kollade runt och kollade om det fanns någon äldre kvinna eller man som kanske skulle vilja sätta sig där, men det var ingen i närheten så jag gick ditt och satt mig.
Jag läste tidningen och såg rubriken " POLISCHEF FAST I SEXHÄRVA".
Som att det förvånade mig? Nej det gjorde det erkligen inte!

Dagens samhälle består av arbetarfolket som kan bryta mot lagen lite då och då och som absolut inte får skuldkänslor för det lilla snedsteg de gjort, sen har vi de Kriminella som säkert bryter mot lagen minst tre gånger om dagen och njuter av att leva de kriminella livet.
Sist men inte minst har vi Polisen som ganska ofta på de senaste åren har trott att de har stått över lagen, eller förlåt jag ska inte dra alla över en kant men det finns ett fåtal som tror att de kan göra exakt som de vill och sen tror de att ingen kommer få reda på det, och det kan jag säga mina damer och herrar är helt fel.
Vi kan ta den här Göran Lindberg som var högt uppsatt inom polisen som har träffats för att ha gangbang med kvinnor och män, visst kan det låta lite konstigt för en polis man. Men man måste tänka på att alla människor har rätt till sitt eget privatliv.
Men här kommer haken, exakt som jag skrev tidigare tycker jag att folk har rätt till sitt eget privatliv, men grejen är ju den att den här Göran har haft sex med mindreåriga och försökt våldta dom. Han skulle också ha planerat en våldtäkt. Allt det jag säger är bara det jag har läst i tidningarna och på Internet.

Det känns som att det är dags för polisen att börja ta hand om det här och så många som möjligt som har varit med på det här ska åka fast. Även om de "står över lagen" eller om de bara är vanligt arbetsfolk som har rört sig i såna här kretsar.

Jag tycker inget ont om polisen eftersom utan polisen så skulle inte världen se ut som den gör nu.
Men jag tycker ont om den som säger en sak och försöker göra det bästa av den saken men sen gör en helt annan sak, och dessutom blir det bara sämre med den saken som de tillslut bestämde sig för att göra.
Men frågan är, kan man lita på att de övriga poliserna gör allt för att de "onda" ska få de straff som de förtjänar eller kommer de skydda sina egna? MVH MP


250

jäklar. Inte illa.
Nära 250 läsare första dagen. Hoppas ni stannar kvar! :)
Och Tack Luciano för hjälpen med designen.

Nu måste jag börja fixa mig. Ska försöka slänga in ett inlägg innan jag går till tåget också om jag hinner.
/Kim

Till Kim & Max!

Orkar inte fixa mera på designen just nu, fixar mera på söndag eller något. Som ni ser har jag bara gjort små saker. Hej till alla söta läsare förresten, det är Luciano som skriver. Vissa av er kanske vet vem jag är, andra inte haha.

Godnatt!


SANNINGEN BAKOM BLOGGANDET!

Många frågar mig om jag har det som krävs för att blogga.
Vad är det egentligen som krävs för att blogga? Behöver man vara en speciell person för att blogga?
Jag tror att om man ska blogga så ska man visa att man står med fötterna på jorden och inte lever uppe bland molnen och tror att man ska bli största kändisen för att man skriver om sin vardag och saker kring samhället.
Jag känner några lite större bloggare och dom är väll som förebilder angående bloggandet.
Jag kan inte säga att jag kommer ta efter dom och göra som dom, jag kommer köra min egen väg och göra det jag tycker om och det jag tycker är intressant. Sen kan det alltid vara trevligt och höra om ni vill ta upp något speciellt som det kan bildas en diskution om.
Jag ska inte hålla på och ljuga här och säga att jag inte vill bli lika stor som Desiree och Paulina, för att leva som dom i ungdomens år skulle nog kunna vara perfekt. Och eftersom att jag älskar kläder så skulle det nog vara perfekt med en extra slant i fickan varje månad.
Men som sagt, efter som att jag inte är som dom så ska jag ha fötterna på jorden och vara så realistisk som jag kan och vågar vara.
Mina kompis lever på sin blogg och det påverkar hennes vardag både positivt och negativt, allt kan inte vara perfekt? Men med fördelar så kommer nackdelar, mer kan man inte förvänta sig.
Jag har velat blogga i stort sätt sedan den tiden då jag insåg vad bloggandet betyder för många.
Den här bloggen kommer att betyda mycket för mig eftersom att jag är en helt vanlig tonåring med mycket tankar kring världen och om kärlek. Allt kan inte få plats i mitt huvud så får göra mitt bästa för att det bästa ifrån mig, hjärta som hjärna ska hamna här. MVH MP


THE UGLY TRUTH!

Ugly Truth är en helt otroligt bra film som utstrålar kärlek och den sanna sanningen!
När man ser den här filmen så tror jag att kvinnor känner sig mest träffade av filmens budskap för att killar kan nog vara mycket för att bara träffas och lägga in stöt efter stöt och tillslut få dom i sängen och vad händer efter det undrar nog kvinnor och jag med ibland?
Jag tror inte att många människor vill se sanningen, och ett sätt för att människor ska se sanningen är att göra filmer.
Ibland kan det nog vara svårt att se att sanningen är inte vacker.
Det här handar filmen om,

Katherine Heigl och Gerard Butler spelar huvudrollerna i den här vilda komedin och en otroligt rolig kamp mellan kvinnas syn på män och mäns syn på kvinnan.
Abby (Heigl) är en framgångsrik tv-producent med höga krav när det gäller män.
Mike (Butler) är stjärnan i hennes tv-program och han vet att mäön bara är ute efter en sak, att få dom i säng. Och han är inte heller rädd för att säga det, i live tv dessutom!
Det blir en kamp mellan dom för att Abby anser att en kille kan bli kär men det gör inte Mike.
Det blir konsekvenser efter konsekvenser för att Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärleken även fast kärleksexperten Mike säger att det är omöjligt att hitta kärleken när man letar efter den.

Eftersom att den är lite seg att fastna för i början så får den fyra av fem stjärnor av mig. MVH MP

Today

Känns som att Max kommer ta hand om den smarta delen i bloggen. Iallafall för tillfället då jag har alldeles för mycket i huvudet som jag inte kan formulera på rätt sätt.

Tänkte köra ett typiskt blogginlägg nu och berätta om min "roliga" dag.
Vaknade och bara kände att allt var negativt. Kollade mig i spegeln och allt blev ännu mer negativt. Jag tror att jag för första gången har drabbats av en riktig fuldag. Prövade kläder, inget kändes rätt. Håret stod åt alla håll och kanter. Sminket blev oranget i mitt ansikte. Jag grät ärligt talat. Pinsamt men sant. Förstår inte hur jag kan drabbas så mycket av att jag kände mig ful. Nu i efterhand så känns det oerhört omoget.
Tur att jag har min underbara mamma, som till en början var irriterad på mig, men sedan blev förstående. Hon kramade om mig och sa att jag är snygg och fin. Kändes otroligt bra.
Har iallafall bara tagit det lugnt idag, haft huvudvärk och mått ganska illa.
Åt precis fralla och drack varm choklad.

Senare kommer min älskade Ann-sofie hem hit och sover över. Blir en riktig myskväll, vilket känns behövligt.
Hörs latero!
Anso och jag i rättvik, sommar 09.

Och såhär ser jag ut denna fuldag: Liten och osäker. haha


RASISM I DET VANLIGA LIVET.

Det var verkligen länge sedan den stora rasism tiden var här, men är det på väg tillbaka i klassrummen och utanför?
Black and White, White and Black. Det gör ingen skillnad för mig eftersom att jag ser alla människor lika värda och vad än många andra kan säga så finns det fortfarande kvar rasism överallt.
Många ser inte det här men jag uppmärksammar det ganska ofta i skolan, på fritiden och hos vänner som har föräldrar som pratar nedsättande om människor med mörk hudfärg.
Jag tror att många är medvetande om rasism, men det finns inte många som vågar säga emot, även om det är en liten "radhusrasse" som kan säga något nedsättande om mörkhyade människor.
Gör alla människor rätt som tiger när någon säger något nedsättande?
Jag har ett ganska fräscht minne av en rasism upplevelse som jag själv har sätt men inte vågade att säga emot eftersom att mannen som sa det var en "högre uppsatt person" än mig.

Det började som en vanlig lektion, alla gick in och satte sig vid borden.
Men just den här dagen av någon konstig anledning så hade 70% av alla killar i klassen på sig stora hörlurar och det var inte direkt den lågaste volymen på!
Det finns en kille i våran klass som är mörkhyad och jag märkte att min lärare kollade på honom extra mycket, men det brukar han göra så det var inge konstigt med det.
Sen säger min lärare så här,
- ***** ta av dig hörlurarna och sänk musiken.
Det var liksom en vanlig sak att läraren sa så och det var inget konstigt med det, men helt plötsligt så säger min lärare att han ser ut som en clown med dom på, och han var helt allvarlig.
Jag och klassen blev ganska chockade och sen började läraren hacka mer och mer på *****, eftersom att min vän inte vågar säga emot sitter han där och tar allt som in lärare säger.
Två minuter senare så hade vi läxförhör och min vän som hade blivit hackad på för någon minut sen var normal för att han alltid klarar läxförhören galant.
Alla elever fick varsinn fråga, tills läraren kom till *****, han fick minst fem frågor och när han inte kunde svara på den sista frågan så blev min lärare sur och frågade om han hade pluggat på läxan.
Sen så sa min lärare att han måste anstränga sig mer i skolan även fast han har MVG och alltid är en av de bästa i klassen på att svara.

Ni kanske inte anser det här som opassande men det gör jag för att jag är där varje dag för att se hur mycket skit ***** måste ta.

Rasism har alltid varit ett stort problem men att vi inte ens ska kunna lita på våra lärare? MVH MP

the right

Alla har rätt till sin egna stil, glöm inte det!
Finns inget som säger att man måste följa trenderna på catwalken.

Continue

Hur fortsätter man efter detta då?
Kanske borde jag börja med att dela med mig av lite smaskigheter från min garderob? Eller visa alla mina vänner för er?
haha nja vet inte riktigt.

Som ni kanske vet så har stockholm fashionweek precis tagit slut, och jag har haft mer koll än vanligt detta år. I måndags så var jag även på Cheap mondays öppna visning.
Några trender som verkar vara väldigt starka i vår är Luvor, harembyxor, oversize kilklackar och kavajer. Även mycket skinn och läder. Kanske ingen riktig nyhet direkt? Sen får ni inte heller glömma viktiga detaljer på kläder, more is more. Det absolut hetaste enligt mig just nu är klumpiga skor. Platå och hög klack. Det ska se ut som man går runt med klossar på fötterna. Sjuk smäxigt.
Men jag tänkte bjuda på lite backstage bilder från:
http://sonnyphotos.typepad.com/sonny/










vill inte bomba med bilder. Så dessa får räcka för nu.
/Kim

MAX - LÅNGT INLÄGG

Hejsan alla ( eller ännu är det inte några men ge oss en tid bara ) !
Jag är då Max Pisano och jag är ett år yngre än Kim, eftersom att jag är det så blir Kim den vuxna här.

Jag är född den 12 Oktober 1994 på BB på Södersjukhuset, jag fyller 16 år detta år och då får jag börja övningsköra ( Jag vet inte om jag är mogen för det ännu ), den som sitter bredvid mig får nog ha skydd på hela kroppen eftersom att jag aldrig har varit en motorkille som har gillat häftiga bilar och så, jag har nog alltid gillat kläder och färger mer.
Jag bor i Vega som ligger i Haninge med min pappa och Östra Orminge som ligger i Nacka med min mamma.
Många frågar om det inte är en lång bit att åka, men för mig är det inga problem eftersom att jag har bytt varannan vecka sedan jag var sex år gammal.
Många frågar om jag trivs bättre i Vega eftersom att jag har många av mina vänner där, men för mig så njuter jag lika mycket att vara på båda ställena och kommer nog aldrig släppa min familj på ena stället.
Det var då den tråkiga delen, nu till mina mål och drömmar.
Som person är jag galen och rolig, och ibland lite för knasig som mina vänner kan säga, men det var nog på det sättet jag och Kim klicka så lätt eftersom att vi båda gillar samma saker och vi blir iritterande på samma saker. Jag försöker ofta spela clownen med vänner men sen när det är vuxna i bilden så mognar jag till.
Ibland kan jag se mig själv som så mycket äldre än bara 15 år, eftersom att jag kan argumentera på ett vuxet sätt utan att "hugga" till och försvara mig i diskutioner.
Det ända som jag är rädd för är att något ont ska hända min familj, vissa kan vara rädda för spöken eller ormar, men det är min stora rädsla.
Jag skulle nog kunna säga att jag är något av en citat-människa, jag älskar citat så det kommer nog bli en hel del citat från min del här på bloggen.
Min dröm är att jobba inom modevärlden, att få vara chef redaktör på Vogue Magazine i New York och att alla ska veta vem jag är, om någon hör namnet Max vill jag att dom ska förknippa det med mig. Men det är ju bara mina drömmar och man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda.

Jag kommer inte bara skriva om kläder, jag kommer också att skriva om en världssak.
Nästan alla människor som åker tunnelbanan eller buss läser tidningar.
Jag tycker att det är viktigt att folk ska kunna uttrycka sin känslor och ord om det som står i tidningen eftersom att det är vardagen.
Jag kommer också att diskutera människor ( kommer aldrig nämna personens riktiga namn! ) runt omkring mig som kan säga saker som jag inte gillar eller saker som jag gillar.

Det är viktigt att kunna skriva ner vad man tycker och tänker om allt och alla. MVH





Kim- långt inlägg

Hellu våra läsare som ännu inte existerar. Men det kommer, det kommer.
Vill bara komma igång lite själv först och berätta om lilla jag (som är äldre än max)haha.

Jag heter Kim, och är tjej (viktigt att komma ihåg). Är född 10 september 1993 och fyller alltså 17 det här året. Pluggar Media journalistik på Jensen norra inne i stan, stockholm alltså. Bor i Enskede med min far och ute i västerhaninge med mami. Måste nästan säga att jag trivs bäst i Enskede för att det är närmre stan, jag är nog mer en stadsmänniska.
Så nu vet ni allt det tråkiga om mig.
Okej, mer om mig. Vem är jag som person?
Mina vänner skulle nog beskriva mig som knasig, galen och knäpp. Och det stämmer nog in ganska bra. Jag är ofta väldigt glad av mig och försöker skämta till vardagen. Om folk tycker att mina skämt är roliga är väl en annan sak. Men jag tror att antingen så hatar man mig eller så älskar man mig. Hoppas väl att ni ska älska mig, hehe!
På helgerna så brukar jag nästan alltid festa och umgås med vänner. Att vara ensam är det absolut värsta jag vet. En mening som jag ofta drar till med är "Jag och ensamhet funkar liksom inte ihop" och det är ren fakta. När jag är ensam så börjar jag tänka mycket och ja, blir bara allmänt ledsen. Eller så sitter jag och är rädd för att någon tjuv ska komma, men det är en annan sak. haha.
Jag är singel. Kan slänga in ett litet tyvärr där också. Jag vill ha pojkvän. Nog om det.
I framtiden, vad gör jag då? I mina drömmar så är jag väl modell. Flyger runt i hela världen med ett hektiskt schema och är väldigt framgångsrik. Min lägenhet kommer vara i new york, med Max. Fast jag kanske ändå borde vara lite realistisk? Vill iallafall jobba inom mode, för det är det bästa jag vet. Jag vill att folk ska veta vem jag är, men vem vill inte det?

Jag kommer iallafall blogga om allt möjligt. Först och främst ska jag försöka slänga in outfits väldigt ofta. Kommer även skriva om känslor, fester och killar. Ja allt mellan himmel och jord.

Lite random bilder:





Kim Och Max..

.. Kommer att äga totalt!


RSS 2.0